Eurostars Book Hotel

En hyllning till litteraturen

boka hotell i MunchenI hjärtat av München ligger originella Eurostars Book Hotel. Byggnadens fasad är helt täckt av boksidor, varje våning är tillägnad en särskild litterär genre och i rum och korridorer hyllas historiens mest framstående författare och deras verk. För boknörden är ett besök till Münchens Eurostars Book Hotel en oförglömlig upplevelse.

Hotellet har 201 rum, varav åtta är sviter, och alla rum är ljusa, rymliga och inredda med fräsch, innovativ design. De är utrustade med TV, minibar, värdeskåp, luftkonditionering, hårtork, telefon och möjlighet att tillaga eget kaffe och te.

Business och evenemang

Reser man till München i affärsangelägenheter så kan man utnyttja Eurostars Book Hotels mötesrum för konferenser och andra evenemang. Hotellet har fem fullt utrustade rum på totalt 400 kvadratmeter, så såväl små som större grupper får gott om plats.

Äta och dricka

hotell munchenI Eurostars Book Hotels restaurang blir man serverad fräsch mat inspirerad av en mix mellan stadens egen Viktualienmarkt och Barcelonas Boquería. Alla råvaror är ekologiskt odlade och noggrant utvalda. Är man istället bara sugen på att dricka något så kan man göra det i hotellbaren 4 cats.

Klicka här för att se mer hotell i München.