Novotel München City

Modernt, fräscht och neutralt mitt i München

boka hotell i MunchenNovotel München City är ett modernt, fyrstjärnigt hotell med bästa utgångsläge för sightseeing i staden. Hotellet består av 307 rum, varav fyra är handikappanpassade.

Rummen på Novotel München City är rymliga, ljusa och neutrala i sin inredning Sängarna är av hög kvalitet för att säkra allas goda sömn, och alla bekvämligheter man begär av ett fyrstjärnigt hotell finns tillgängliga: gratis Wi-Fi, luftkonditionering, hårfön, kabel-TV, kaffe- och tekokare, samt värdeskåp. Är man på jakt efter ett bekvämt och fräscht boende under sin vistelse i München, utan för mycket hype och glamour, så är Novotel det perfekta valet.

Restaurang, bar och avslappningscentrum

boka hotell i munchenI hotellrestaurangen Le Jardin serveras såväl mindre snacks, som fullskaliga middagar. Njut av klassiskt bayersk mat, eller inta en Medelhavsinspirerad rätt i mysig miljö.

Är man sugen på en drink, en kopp kaffe eller ett glas juice, så är hotellets bar stället att vända sig till. Baren är öppen från kl. 10.30 till 01.00.

Vill man skämma bort sig själv lite extra så drar man nytta av Novotels avslappningscentrum, här finns bastu, turkiskt bad, gym, en uppvärmd inomhuspool och möjlighet att för ett tillägg beställa massage.

Klicka här för att se mer hotell i München.