Sofitel Munich Bayerpost

Fem stjärnor mitt i staden

boka hotell i MunchenSofitel Bayerpost I central München är ett av stadens gaska få femstjärniga hotell. Här ska man boka in sig om man verkligen vill skämma bort sig själv under sin vistelse. Hotellet ryms i en elegant, Wilhelminsk byggnad och har 396 rum och 57 sviter, alla inredda med sofistikerad dekor och modern design.

Rummen på Sofitel Bayerpost lämnar inget att önska, de är fantastiskt bekväma, fräscha, unikt och vackert inredda, samt utrustade med allt man kan önska sig. Risken är överhängande att man fastnar här inne och glömmer bort att se München.

Till er tjänst, vad det än må gälla

hotell munchenPå hotellet erbjuds tjänster som kemtvättservice, skoputsning och valutaväxling. Skulle man behöva hjälp med något annat så ska man inte tveka att fråga personalen som gör allt för att stå till gästernas tjänst.

Swimmingpool, spa, bastu, ett väl tilltaget gym, parkering och generösa mötesrum för de som reser i tjänsten är alla saker man som gäst här på Sofitel Bayernpost får ta del av. Man kan dessutom äta och dricka gott på hotellets stämningsfulla restaurang, eller i dess bar.

Klicka här för att se mer hotell i München.